Buidatge de pisos Barcelona

La nostra empresa de buidatge de pisos en Barcelona “RecogidaMuebles.SL

Recollida de Mobles oferim un servei professional, ràpid i econòmic de buidatge d’habitatges, trasters, oficines i locals.

Empresa inscrita en la Agència de Residus

Empresa inscrita en la Agència de Residus de Catalunya per Transportar residus: T-5760
Empresa inscrita en la Agència de Residus de Catalunya per Produir residus: P-71469.1
Número de Identificación Medio Ambiental NIMA: 0800787158

Teléfono Gratuito: 900 804 529 o al WhatsApp 626 247 005

Com treballem?

En rebre el seu Formulari o Trucada, li enviem un pressupost sense compromís i s’acordarà la data en la qual es realitzarà el buidatge de l’habitatge o local.

El nostre equip de professionals s’encarregaran del desmuntatge, separació i classificació i posterior transport al Punt Net o centre de reciclatge o de tractament de residus corresponent.

Agilitzem la venda o lloguer del seu immoble

Com tots podem comprovar, avui dia la gran oferta d’habitatges i locals en lloguer o venda que inunden el mercat, ens obliga a ser molt competitius a l’hora d’oferir el nostre immoble perquè resulti interessant enfront a moltes altres ofertes.

Recollida de Mobles en Barcelona

Es el fet que molts dels nostres clients contracten els nostres serveis per donar una rendibilitat a locals i habitatges que es troben aturats per no estar en les condicions necessàries per poder ser atractius, hem optat per crear diferents mètodes per aconseguir l’objectiu que el seu local parat sigui una font d’ingressos.

Gràcies a la col•laboració amb les immobiliàries més significatives a nivell nacional aconseguim que la venda o lloguer de la seva propietat tingui una major visibilitat i per tant que sigui mes ràpid aconseguir l’objectiu comú.

Gestionem tots els passos necessaris per aconseguir el seu objectiu.

– Buidatge del seu immoble

– Reforma si és necessari

Pintura *blanqueig (Vinils decoratius)

– Serveis de Neteja Integral.

Compromesos amb la societat i el medi ambient

Des de VACIADOS BARCELONA ens comprometem a reciclar tots els materials reciclables i a donar tot el que pugui ser aprofitat per altres persones.

En cada habitatge que buidem ens trobem tot tipus d’articles i materials que poden ser donats a diferents centres i *ONGS de la zona de treball.

A continuació vam mostrar els diferents articles que ens trobem i el que fem amb ells:

En gairebé tots els habitatges ens trobem matalassos, llits, mantes, roba, sabates, petits electrodomèstics, utensilis de cuina, i altres coses que poden ser donats a persones necessitades. Per gestionar tot això el més pràctic i ràpid per la nostra banda és lliurar-ho en l’oficina de la Creu Roja o *Càritas més propera a l’habitatge del client.

En alguns habitatges que buidem ens trobem algunes de les següents coses: Vaixelles, Parament de la Llar, Quadres, Figures de Menjador, Llums, Gerros, CD de Música o pel•lícules en DVD, així com moltes coses que poden ser donades a protectores d’animals per als mercats ambulants que fan de forma ocasional. Gràcies a aquests mercats ambulants les protectores d’Animals poden vendre coses per recaptar fons.

Teléfono Gratuito: 900 804 529 o al WhatsApp 626 247 005

Quan hem de buidar un habitatge i sabem que hi ha algun moble o sofà que algú ho pot aprofitar intentem avisar-los perquè vinguin a buscar-ho de forma gratuïta, per la nostra banda intentem regalar tot el que es pugui abans de començar a trencar-ho i portar-ho al punt Verd més proper. En cas de no trobar a ningú que ho vulgui ho carreguem i ho portem al punt de reciclatge més proper.